Ajtók

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot egyszerűen a lap alján!

DECEUNINCK – ARCADE

A 4 kamrás Arcade ajtóprofilok elsősorban családi házak bejárati ajtóinak alkalmasak. Nem terhelik meg a pénztárcát, emellett biztonságosak és kiváló hőszigetelők.

Az Arcade profilokba bármilyen ajtópanel behelyezhető: műanyag, üveg vagy alumínium. Megjelenésük könnyen összhangba hozható az épülettel, ugyanis 36 különböző dekorral készülnek.

Ellenálló biztonságos bejárati ajtók

Az ajtóprofilokat 100 000 becsukással teszteltük. Miért ennyiszer? Mert a 100 000 becsukás felel meg 20 évnyi ajtóhasználatnak. Legalább ennyi ideig tartanak ki ajtóprofiljaink.

Az Arcade profilok 2,5 mm vastag acélmerevítéssel vannak megerősítve, és biztonsági kéttalpas üvegezőléccel rendelkeznek. Igény esetén szabadalmaztatott mechanikus sarokkapcsokkal is felszerelhetők, amellyel az ajtók még stabilabbak és betörésbiztosabbak lesznek. Ezen felül beépíthető még integrált többpontos zár és biztonsági vasalat is.

Jól szigetel és akadálymentes

Az Arcade profilokba bármilyen ajtópanel behelyezhető – műanyag, üveg vagy alumínium. Ezzel a profil mindig összhangban áll, ugyanis 36 színváltozatból választhatunk, köztük a fautánzatból vagy az alumíniumból is.
A profilok lekerekítettek, ez egyrészt a dizájn része, de a vízelvezetést is segíti.

Az ajtók lehetnek egy- vagy kétszárnyúak, kiegészülhetnek álosztóval vagy osztóval , lehetnek befelé vagy kifelé nyílók. Ne ragozzuk: az Arcade profilok bármilyen ajtótípushoz megfelelők.

A külső bármilyen betétanyaghoz jól illeszkedik

Az Arcade profilokba bármilyen ajtópanel behelyezhető – műanyag, üveg vagy alumínium. Ezzel a profil mindig összhangban lesz, ugyanis 36 színváltozatból választhatunk, köztük a fa- vagy fémutánzatból is. Az ajtók lehetnek egy- vagy kétszárnyúak, kiegészülhetnek hamis vagy valós oszloppal, lehetnek befelé vagy kifelé nyílók. Egyszerűen: az Arcade profilok bármilyen ajtótípushoz megfelelők.

A profilok lekerekített alakúak. Ezek nemcsak a dizájn részei, hanem a jobb vízelvezető képessége miatt is használjuk.

Paraméterek

 • A HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ UF = 1,6 W/M2K
 • 4 KAMRA
 • 71 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG
 • 12-44 MM-ES ÜVEGVASTAGSÁG
 • KÜSZÖBMAGASSÁG 20 MM (AKADÁLYMENTES KÜSZÖB)

DECEUNINCK – PRESTIGE

Elvárás, hogy a bejárati ajtó ne csak az időjárással szemben legyen ellenálló, hanem legyen betörésbiztos is. Ezért a Prestige profilok 2,5 mm vastag acélmerevítéssel és mechanikus sarokkapcsokkal is rendelkeznek. Az ajtópanel a biztonsági kéttalpas lécbe kerül beépítésre. A biztonsági elemek kiegészíthetők integrált többpontos zárral és biztonsági vasalattal is.

Tartósságát 100 000 becsukással teszteltük. Ez megfelel 20 évnyi használatnak, vagyis annyi időnek, amíg a profiljainkkal szerelt ajtónak legalább ki kell tartania.

Jól szigetel és akadálymentes/h2>

Az 5 kamrás és tömítőelemekkel felszerelt Prestige profilból készült bejárati ajtók nagyban csökkentik a ház hőveszteségét. A jobb hőszigetelésért a Prestige kiegészítő tömítést kapott a küszöbnél és a sarkok környékén. A keret végső hőátbocsátási tényezője (Uf) 1,5 W/m2K, a teljes ajtóé (Ud) akár 1,0 W/m2K a ajtópanel típusa szerint.

A hőveszteséget gátolja a hőhídmentes küszöb is, amely alig 2 cm magas, tehát akadálymentes.

Hogyan néznek majd ki az Ön ajtói?

A Prestige profilokba bármilyen betétanyag behelyezhető, és az bármilyen ajtótípusnál használható. Akár az üveg, akár a műanyag vagy az alumínium betétanyagot választja, az a profilunkkal tökéletesen harmonikus lesz. 40 féle színben és dekorban gyártjuk, köztük fém- vagy fautánzatban is.

A lekerekített profilok nemcsak dizájnelemek, hanem jobb vízelvezetők is.

Paraméterek

 • A HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ UF = 1,5 W/M2K
 • 5 KAMRA
 • 76 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG
 • 12-44 MM-ES ÜVEGVASTAGSÁG
 • KÜSZÖBMAGASSÁG 20 MM (AKADÁLYMENTES KÜSZÖB)

DECEUNINCK – EFORTE

Az 5 kamrás Eforte ajtóprofilok hőszigetelő tulajdonsága kiváló. Alkalmas passzívházakhoz is, és azokra a helyekre, ahol az energiatakarékosság a legfőbb szempont. A szerkezeti fejlesztésnek köszönhetően biztonságot nyújt otthonának – ellenálló a betöréssel és a vandalizmussal szemben. Tartósságát 100 000 becsukással teszteltük: ez 20 évnyi használatnak felel meg.

Az Eforte ajtóprofilokba kiválóan alkalmasak az alumíniumbetétek, a sajtolt műgyanta és az üveg is. A betétanyag kerülhet akár a profillal egy síkba is, így elegáns és formatervezett ajtók készülhetnek. A profilok minden betétanyaggal összhangba kerülnek – erről 40 szín ill. dekor gondoskodik.

Az Eforte profilok ajtópanele akár az ajtószárnnyal egy síkban is lehet – átfedő ajtópanelel. Az átfedő betétanyagú ajtók elegánsak és formatervezettek. Az ajtópanel lehet alumínium, üveg vagy akár epoxi műgyanta, a profil minden változathoz jól illeszkedik. Akár 40 különböző színből és dekorból választhat. Az elegáns formatervet a profilok lekerekített élei is hangsúlyozzák, melyek nem csak szépek, de egyben kiváló vízelvezetők is.

Az Eforte profilok minden ajtótípushoz alkalmasak: egyszárnyú és többszárnyú ajtók, hamis és valódi oszlopos, befelé vagy kifelé nyíló ajtókhoz egyaránt.

Biztonság és tartósság: 20 év „tesztüzem”

A bejárati ajtók adják otthona biztonságát. Ezért az Eforte profilok acélmerevítéssel készülnek. A sarkok ellenállását a horganyzott ötvözet növeli. Ezekkel az elemekkel és a biztonsági kétsarkos üvegezőléccel az ajtó betörésbiztossá és a mechanikus sérülésekkel szemben ellenállóvá válik.

Tartósságát 100 000 becsukással teszteltük. Ez megfelel 20 évi használatnak – legalább ennyi ideig kitart a mi profiljainkkal szerelt ajtója.

A biztonság integrált többpontos biztonsági vasalattal és zárral tovább növelhető.

Kiváló hőszígetelő tulajdonság

Az Eforte bejárati ajtók a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek ajánlataink közül. A betét lehet üvegezett, vagy akár 78 mm vastag betétanyag. Az Eforte ajtóprofilokat ezen felül minimális karbantartási igényű különleges tömítéssel láttuk el, amely megakadályozza a hőveszteséget és a csapadék beszivárgását. A keret hőátbocsátási tényezője (Uf) 1,3 W/m2K, a teljes ajtóé pedig (Ud) akár 0,6 W/ m2K a betétanyag típusa szerint.

A hőveszteséget gátolja a hőhídmentes megszakított hőhidas küszöb is, amely alig 2 cm magas, így akadálymentes közlekedést biztosít.

Easystep, egy valóban akadálymentes küszöbb

Az új Easystep küszöb magassága, amely erkély-, terasz- és bejárati ajtókhoz használható, 0 cm. A küszöb a padlózatba van süllyesztve, így nem jelent akadályt a roller, járókeret vagy kerekesszék számára. A küszöb szerkezete lehetővé teszi pót biztonsági elemek elhelyezését is a betörésvédelem növelése

céljára. Az Eforte rendszer kiváló hőszigetelési tulajdonságát (a tok hőátbocsátási tényezője Uf = 0,95 W/m2.K) ez az akadálymentes küszöb nem rontja le.

40 szín és hatás variáció

 • A HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ UF = 1,3 W/M2K
 • 5 KAMRA
 • 84 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG
 • AKÁR HAGYOMÁNYOS 24-56 MM-ES BETÉTANYAGGAL
 • ÁTFEDŐ BETÉTANYAG: 43-78 MM
 • KÜSZÖBMAGASSÁG: 20 MM (AKADÁLYMENTES KÜSZÖB)

Elérhetőségek

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
09:00 - 17:00
Szombat - Vasárnap
Zárva

Kérjen árajánlatot!

ÁSZF