Ablakprofilok

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot egyszerűen a lap alján!

DECEUNINCK – ARCADE

Az Arcade 5 kamrás profilok kiválóan alkalmasak családi házakhoz és alacsonyabb költségvetésű épületekhez. Az ezzel a profillal készült műanyag ablakok olcsóbbak, mégis a tartósság és a kiváló minőség szimbólumai. A keret 1,2 W/m2K hőátbocsátási tényezőjével megfelel az ajánlott hőszigetelési szabványnak, és csökkenti az energiaköltségeket. A 36 féle színváltozat között megtalálhatók a fa- és a fémutánzatok is. Az alumínium utánzatú keretekhez kiválóan illeszkedik a szürke mag.

A minőségben nem kötünk kompromisszumot!

Az Arcade ablakprofilokat úgy gyártjuk, hogy ne terheljék meg a pénztárcáját, de a minőségükre és megbízhatóságukra se legyen panasz. A keret hőátbocsátási tényezője 1,2 W/m2K, megfelel a szabvány ajánlásainak. A minőségi tömítésnek köszönhetően a szigetelőképesség az idő múlásával sem csökken. A tömítést ugyanis közvetlenül beépítjük a profilba, nem pedig utólag „húzzuk be” gépi megoldással. Így nem alakul ki mechanikai feszültség, és a tömítés nem zsugorodik össze.

Ablakok az Ön ízlése szerint

Hogyan néznek majd ki az Ön ablakai? Az Arcade ablakprofilokat 36 változatban gyártjuk. Ezek között vannak fa- és fémutánzatok, és egy egész sor szín. A profiljainkkal készült ablakok nyitott állapotban is kiválóan néznek ki – belül lehetnek szürkék is, és nem csak fehérek vagy barnák. Ha a szürke maghoz fémutánzatot választ, a színek tökéletesen harmonizálnak majd.

Környezetbarát gyártás

A gyártáskor a természetre is gondolunk, ezért az ablakprofilokat újrahasznosított PVC-ből készítjük. Az újrahasznosított műanyagból készült profilokat azonos teszteknek vetjük alá, mint az elsődleges anyagot (szűz PVC), ezért a minőségromlás esélye ki van zárva. Büszkék vagyunk rá, hogy az ablakaink gyártásakor teszünk valamit a környezetért.

Paraméterek

 • A HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ UF = 1,1 W/M2K
 • 6 KAMRA
 • 76 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG
 • AZ ÜVEGTŐL FÜGGŐEN AKÁR RW = 45 DB HANGSZIGETELÉS
 • 24-56 MM-ES ÜVEGVASTAGSÁG
 • EGYENES VAGY 3 VÁLTOZATÚ VÍZVETŐS SZÁRNY

DECEUNINCK – PRESTIGE

Költségtakarékos és környezetbarát

A 6 kamrás Prestige profilok kiválóan alkalmasak hőszigetelt házakba. A keret 1,1 W/m2K hőátadási tényezője alacsonyan tartja az energiaköltségeket, a 45 dB-es hangszigetelése pedig tompítja az utcáról beszűrődő zajokat. A Prestige profilok üvegezése 25 mm mély üvegezőhoronyba van beeresztve. Ennek köszönhetően az ablakok jobban szigetelnek és nem párásodnak.

Tetszés szerint választhat a Prestige profilok 40 színéből és dekorjából. Arra is gondoltunk, hogy az ablakok nyitott állapotban is jól nézzenek ki, ezért fehér, barna és – a piacon egyedüliként – szürke maggal is gyártjuk.

Ablakok alacsonyenergiás házakhoz

Prestige ablakprofilok megfelelnek a szigorú hőszigetelési követelményeknek. A keret 1,1 W/m2K hőátadási tényezőjével és az 56 mm-es üvegezéssel csökkenti az egész ház energiafogyasztását. A minőségi tömítésnek köszönhetően a szigetelőképessége az idő múlásával sem csökken. A tömítést közvetlenül a profilokba helyezzük, és nem utólag, géppel fűzzük bele, ezért nem keletkezik mechanikus feszültség, és a tömítés nem rövidül meg.

A jobb hőszigetelést támogatja a 25 mm mély üvegezőhorony is. Az üveg mélyebben van beeresztve a keretbe, ezért a beeresztés helyén kevesebb hő illan el. A mélyebb horony miatt az ablak nem párásodik.

40 szín és dekor

A Prestige profilok 40 színe és dekorja között megtalálhatók a fa- és fémutánzatok, és egy egész sor egyéb szín. A profiljainkkal készült ablakok nyitott állapotban is mutatósak – belül lehetnek szürkék is, nem csak fehérek vagy barnák. Az ablakaink tökéletesen harmonizálnak az épülettel, ha a megfelelő színváltozat mellett dönt.

Sőt, az alumíniumburkolattal a műanyag ablakok a fémablak hatását keltik. Hőszigetelő tulajdonságuk és áruk mégis a műanyagé.

Környezetbarát gyártás

A gyártáskor a természetre is gondolunk, ezért az ablakprofilokat újrahasznosított PVC-ből készítjük. Az újrahasznosított műanyagból készült profilokat azonos teszteknek vetjük alá, mint az elsődleges anyagot (szűz PVC), ezért a minőségromlás esélye ki van zárva. Büszkék vagyunk rá, hogy az ablakaink gyártásakor teszünk valamit a környezetért.

Paraméterek

 • A HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ UF = 1,1 W/M2K
 • 6 KAMRA
 • 76 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG
 • AZ ÜVEGTŐL FÜGGŐEN AKÁR RW = 45 DB HANGSZIGETELÉS
 • 24-56 MM-ES ÜVEGVASTAGSÁG
 • EGYENES VAGY 3 VÁLTOZATÚ VÍZVETŐS SZÁRNY

DECEUNINCK – EFORTE

Megbízhatóság és takarékosság

Az Eforte profilok kis energiaigényű és passzívházakhoz készült 6 kamrás profilok. A keret 0,95 W/m2K hőátbocsátási tényezőjével és az akár 56 mm vastag üvegezésével kiválóan alkalmas mindenütt, ahol az energiatakarékosság a legfőbb elvárás. Az Eforte profilok az ütköző- és középtömítés mellett extra tömítéssel is rendelkeznek a szárny üveg alatti részén. A 25 mm mély üvegezőhorony gátolja a hőveszteséget, és megelőzi az ablak párásodását.

Az Eforte profilokat 40 színben és dekorral, valamint alumíniumköpennyel is gyártjuk, így a műanyag ablakok az alumíniumablak hatását is kelthetik. Egyedül mi gyártunk szürke magos ablakprofilokat, ablakaink belseje így nem csak unalmas fehér lehet.

Fémhatású műanyag ablakok

Az Eforte profilokat a 40 szín illetve dekor egyikében gyártjuk, amelyek között fa- és fémutánzatok is megtalálhatók. Az alumíniumburkolat a műanyag ablakot a megszólalásig hasonlóvá teszi az alumíniumablakhoz, ám hőszigetelő tulajdonságaiban és árában mégis meglátszik, hogy műanyag.

A profiljainkból készült ablakok nyitott állapotban is jól mutatnak. Belül lehetnek akár szürkék is, nemcsak fehérek vagy barnák. A szürke mag például kiválóan illik a modern fémutánzathoz

Környezetbarát gyártás

A gyártáskor a természetre is gondolunk, ezért az ablakprofilokat újrahasznosított PVC-ből készítjük. Az újrahasznosított műanyagból készült profilokat azonos teszteknek vetjük alá, mint az elsődleges anyagot (szűz PVC), ezért a minőségromlás esélye ki van zárva. Büszkék vagyunk rá, hogy az ablakaink gyártásakor teszünk valamit a környezetért, és egy fenntarthatóbb jövőért

Energiatakarékos megoldás passzívházakhoz

Az Eforte az energiatakarékos házak ablakprofilja. A háromrétegű üveg biztosítja a keret 0,95 W/m2K hőátbocsátási tényezőjét, így az passzívházakban is használható. Az Eforte profillal készített műanyag ablakok 6 kamrás rendszere és extra tömítése kiváló szigetelőtulajdonságot biztosít. A közvetlenül a szárnyban, az üveg alatt található extra tömítés a legérzékenyebb helyen áll a hőveszteség útjába.

A profiljaink felhasználásával készült ablakok szigetelőképessége az idő múlásával sem csökken. A tömítést ugyanis közvetlenül beépítjük a profilba, nem pedig utólag „húzzuk be” valamilyen gépi megoldással. Ennek köszönhetően nem alakul ki mechanikai feszültség, és a tömítés nem zsugorodik össze. Az Eforte profilok 25 mm mély üvegezőhoronnyal rendelkeznek. A szokásosnál 5 mm-rel nagyobb horonymélység gátolja a hőveszteséget és az ablak párásodását.

40 szín és hatás variáció

 • A HŐÁTBOCSÁTÁSI TÉNYEZŐ UF = 0,95 W/M2K
 • 6 KAMRA
 • 84 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG
 • AZ ÜVEGTŐL FÜGGŐEN AKÁR RW = 46 DB HANGSZIGETELÉS
 • 24-56 MM-ES ÜVEGVASTAGSÁG
 • EGYENES VAGY VÍZVETŐS SZÁRNYKIALAKÍTÁS

DECEUNINCK – ELEGANT

Csúcstechnológia és korszerű formatervezés

Az Elegant ablakrendszer az újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készült magnak köszönhetően az alumínium ablakprofilok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, környezetbarát alternatívája. Az Elegant termékeket az egyedi formatervezés mellett a kiváló, Uf = 0,93 W/m2K-es hőátbocsátási érték teszi előnyössé. A 76 mm-es beépítési mélységével az ablakrendszer az új építésű és a felújítandó épületek által támasztott követelményeknek egyaránt megfelel.

A RedDot dizájndíjas és Német Dizájn Díjas Elegant ablakprofil minimalista formatervezésével, keskeny, síkban futó kialakításával, sima átfedéseivel, új típusú szögletes üvegezőléceivel, valamint választható alumínium takaróelemeivel, illetve megfelelő díszelemeivel egy kifinomult rendszert képez. Az új generációs fejlesztésű termék megjelenésének köszönhetően az alumínium ablakok kiváló alternatívája lehet.

40 szín és hatás variáció

 • 40-FÉLE SZÍNŰ ÉS MINTÁZATÚ FÓLIA
 • MODERN, SZÜRKE FÓLIÁK SZÉLES VÁLASZTÉKA
 • SZÜRKE MAG A FÉMHATÁS ÉRDEKÉBEN.

Dizájn Oscar-díjas PVC ablakprofil

A piac legkeskenyebb PVC profilja lenyűgöz minimalista vonalvezetésével és modern megjelenésével. Az Elegant keskeny, síkban futó kialakításával, sima átfedéseivel, új típusú szögletes üvegezőléceivel, valamint választható alumínium takaróelemeivel, illetve megfelelő díszelemeivel egy kifinomult rendszert képez. A RedDot dizájndíjas és Német Dizájn Díjas PVC ablakprofilok az alumínium ablakok kiváló alternatívái. Bármilyen modern alumínium-homlokzathoz illeszkedik.

Környezetbarát mag: ECOPOWERCORE újrahasznosított PVC-ből

Fenntarthatóság, minőség, jobb mechanikai tulajdonságok többletköltségek nélkül. Az EcoPowerCore technológia hozzájárul a környezet védelméhez is. Az EcoPowerCore a Belgiumban található diskmuide-i újrafeldolgozó üzemünkben készül, és 100%-ban újrahasznosított PVC-ből készül. Az újrahasznosított PVC minde kilogrammja 2 kg CO2 kibocsátását előzi meg.

Maximális fénymennyiség

A kifejezetten karcsú Elegant profilokból készült ablakok még több fényt engednek be a helyiségbe. A speciális ragasztási technológia különösen nagy, mégis stabil ablakok kialakítását teszi lehetővé, amelyek gyönyörű napfényes belső tereket eredményeznek.

40 szín és hatás variáció

 • 76 MM-ES BEÉPÍTÉSI MÉLYSÉG, 6-KAMRÁS RENDSZER KÖZÉPTÖMÍTŐVEL
 • KIVÁLÓ HŐÁTBOCSÁTÁS: UF = 0,93 W/M²K
 • HÁROMRÉTEGŰ ÜVEGEZÉSSEL KOMBINÁLVA LEFEKTETI AZ ENERGIATAKARÉKOS HÁZTARTÁS ALAPJAIT
 • AKÁR 70 MM-ES ÜVEGEZHETŐSÉGGEL, AMELY LEHETŐVÉ TESZI A RENDKÍVÜLI HŐSZIGETELÉSŰ ÜVEGEK HASZNÁLATÁT IS
 • AZ RC2-ES ELLENÁLLÁSI OSZTÁLY KÖVETELMÉNYEINEK MEGFELELŐ BETÖRÉSVÉDELEM

Elérhetőségek

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek
09:00 - 17:00
Szombat - Vasárnap
Zárva

Kérjen árajánlatot!

ÁSZF